Maandag 30 augustus


De graantijd blijft voor mij een bijzondere tijd. Zodra de combine in het land reed was dat echt het begin van de oogsttijd, je wist dat er een drukke periode aan kwam met aardappels rooien, uien binnen rijden, wortels rooien, etc. Ik mis dit nog elke dag.

Onlangs reed ik over de kleiweg en overal reden combines in het land. Het kriebelde. Wat had ik daarom zin om even lekker met mijn camera te spelen in de 'fields of gold'. Dus hoppa, camera mee, modelletjes geregeld en gaan.

Als ik deze prachtige foto's zie verlang ik des te meer naar het prachtige boeren leven maar maakt me ook weer ontzettend trots hoe ik dit met mijn passie heb kunnen vastleggen ♡


Word jij ook zo blij van deze prachtige kleuren? Helaas is het graan er weer af maar volgend jaar zal ik je op tijd informeren voor een toffe actie in het graan ;-)