Zwangerschapsshoot @ Netl de Wildste Tuin


Een shoot tijdens het Golden Hour... blijer kan je mij niet maken! Dit mooie stel koos voor een shoot tijdens het Golden Hour. We hadden een datum geprikt maar beide ruimte in onze agenda gehouden om eventueel te schuiven als het bewolkt zou zijn. We hielden beide de weersvoorspellingen goed in de gaten en hebben uiteindelijk de shoot een dag vervroegd. Een goede set blijkt! Kijk nou hoe mooi dat licht, prachtig goud door de haren en mooi zacht licht.

Vooraf aan een shoot vraag ik altijd mijn intakeformulier in te vullen. In dit formulier vraag ik ook om een moodboard te sturen. Niet noodzakelijk maar wel enorm leuk om zo invloed te hebben op je eigen shoot. Ik weet dan wat jij mooi vindt en hou daar rekening mee tijdens het fotograferen. Vaak ontstaan er dan zulke toffe beelden! Dit stel stuurde mij ook een moodboard. Hierdoor wist ik dat zij graag foto's wilden met tegenlicht en door dit moodboard hebben zij de juiste kleding uitgezocht om een prachtige sfeer neer te zetten ♡︎