Zondag 4 juli


Regelmatig deel ik foto's die ik heb gemaakt tijdens een prachtige zonsondergang. Maar ik begrijp dat dit met kinderen totaal niet handig plannen is en ook niet iedereen houdt van die gouden gloed in de foto's.

Met Harry, Mayke & Moeder Hanneke had ik om 16uur 's middags afgesproken om als verassing voor papa foto's te maken. De zon was enorm fel dus wij hebben heerlijk de schaduw opgezocht in het belevenissenbos in Bant, wat een top locatie om foto's met kids te maken! Harry & Mayke fietsen hier heerlijk rondjes, klauterden op houten palen en speelden tussen de trekker banden. Voor hun lekker een middagje spelen terwijl ik foto's kon maken en af en toe even een geposeerde foto. Ik vond het een feestje op Harry & Mayke te fotograferen, wat een lieverds! En kijk het resultaat, wat een prachtige kids ♡